Mobirise

WELKOM IN ONS “KLEINE HUISJE” IN ETALLE

U zult aangenaam verrast worden door haar charme, haar ruimte en haar sfeer

RESERVERINGEN

Met dit formulier kunt u een reservering doorgeven. Eerst moet je hieronder een datum kiezen. Daarna moet je een type kamer kiezen en ook het aantal personen . Dan kan je bevestigen.


AAN DE VOET VAN DE HONDERDJARIGE LINDEBOOM

Aan de voet van de honderdjarige lindeboom is ons landelijk vakantieverblijf in alle seizoenen voor u geopend.
Dit vakantieverblijf, een bijgebouw aan onze woning, deed in het verleden dienst als paardenstal, berging, oven om het brood te bakken, en bij sommige gelegenheden als logement voor de arbeiders van het landbouwbedrijf : onze kinderen noemden het « ons kleine huisje » en wij hebben die naam behouden .
Het gaat over een accommodatie met alle comfort, in een verblijf met karakter, een oude boerderij in de Gaumestreek daterend van 1846.
Ze is ideaal gelegen in een rustige en groene buurt, dichtbij het centrum van het dorp met winkels, restaurants en diensten in de nabijheid, en van daaruit vertrekken er tal van goed gemarkeerde wandelpaden naar het bos van het legendarische "Land der bronnen en der Vier Zonen Aymon ».

U zult aangenaam verrast worden door haar charme, haar ruimte en haar sfeer en het hartelijk onthaal van de Stabulois, de inwoners van Etalle.

VOORZIENINGEN

Benedenverdieping

Benedenverdieping: salon (TV/DVD, gratis wifi, houtvuur), eetkamer met keuken (elektrisch fornuis, magnetron, vaatwasmachine, wasmachine); WC.

1e verdieping

1e verdieping: 1 kamer (1x2 p., babybedje op aanvraag), 1 kamer (2x1 p., 2x1 p. stapelbed, wastafel). Badkamer (bad, WC).

Mobirise

Gratis parkeren

Veilige bergplaats voor fietsen.
Label "Bienvenue vélo"Een prachtig terras

Tuinmeubelen en barbecue, zeer groot grasveld 'kinderen toegelaten' volledig omheind.

TARIEVEN

Week : van 210 tot 360 €
Weekend : van 130 tot 210 €
Kosten : 6 € per dag van mei tot september — 10 € per dag van oktober tot april
Schoonmaak : 30 €

Meer inlichtingen : tel. +32 472 631 671

DE STREEK

Het is de toegangspoort tot het natuurreservaat van de Gaumestreek. Etalle zal u kunnen bekoren door haar diverse troeven : haar landschappen en bossen, haar natuurreservaten van de « Haute Semois », haar historisch patrimonium, haar nabijheid van beroemde plaatsen zoals Torgny en Orval, de Ardennen, Frans Lotharingen en het Groothertogdom Luxemburg . De Gaumestreek, grondgebied van drukbezochte festivals, land van « het goede leven », geniet vaak en meer dan normaal van de gunst van het mooie weer.
Wees welkom bij ons !

NEEM CONTACT MET ONS OP

+32 472 631 671

Door te klikken op de knop "Sturen" Ik accepteer dat de vastgelopen informatie wordt benut(uitvoeren) in het kader van boekingsverzoek informatie en de commerciële relatie die kan voortvloeien uit het.

WIJ ZIJN OP FACEBOOK

Ons vinden

GPS : Breedtegraad 49.672066 Lengtegraad 5.600131

Gîtes Welgaume - Charte protection données